PATEURI CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci
  • foi de placinta
  • ceapa
  • ardei
  • sunca de pui
  • branza telemea
  • patrunjel
  • piper,sare

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile si cuardeiul.Apoi se adauga sunca de pui si branza telemea,patrunjel si se condimenteaza dupa gust!Se lasa sa se raceasca putin apoi se formeaza pateurile.Se dau la cuptor circa 20 de minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise