PATEURI CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • foi de pateuri(din comert,gata preparate ci coapte);
  • Umplutura:
  • 300 g ciuperci,(proaspete sau din conserva)
  • 1/2 ceapa,
  • sare,
  • piper pisat,
  • marar tocat,
  • 1/2 lingura unt,
  • 1/2 lingura smintina,
  • 1 lingurita faina.

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.

2.Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa se caleasca, pana devine sticloasa.

Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata, se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise