Pateuri pita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg aluat de foietaj-frantuzesc
  • 200gr rosii uscate in ulei-pasta
  • 100 gr de pasta de masline
  • 300 gr branza galbena rasa

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat subtire

Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rol

Intr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.

Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumenite

Merg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise