Pavlova = Love

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente bezea:
  • 5 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 1/2 zeama lamaie mica
  • Crema:
  • 1 cutie mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 3-4 lg zahar pudra/tos
  • extract de vanilie
  • Decor:
  • nuci pecan
  • menta
  • rodie
  • zmeura
  • capsuni

Mod de preparare

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3 cercuri a cate (20 cm, 18 cm si 15 cm) -am copt trei blaturi 1 h si 30' la 120 C. Blaturile se lasa la racit.

Se bate frisca lichida cu zaharul pudra si se adauga crema mascarpone. Se mixeaza totate pana capata o consistenta pufoasa.

Se asambleaza pavlova si se decoreaza dupa bunul plac. Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise