Pavlova = Love

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente bezea:
  • 5 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 1/2 zeama lamaie mica
  • Crema:
  • 1 cutie mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 3-4 lg zahar pudra/tos
  • extract de vanilie
  • Decor:
  • nuci pecan
  • menta
  • rodie
  • zmeura
  • capsuni

Mod de preparare

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3 cercuri a cate (20 cm, 18 cm si 15 cm) -am copt trei blaturi 1 h si 30' la 120 C. Blaturile se lasa la racit.

Se bate frisca lichida cu zaharul pudra si se adauga crema mascarpone. Se mixeaza totate pana capata o consistenta pufoasa.

Se asambleaza pavlova si se decoreaza dupa bunul plac. Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise