Penne Napolitana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g paste Penne
  • o conserva de rosi tocate sau intregi
  • 100ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano sau busuioc.

Mod de preparare

Punem pastele la fiert in apa cu sare si un strop de ulei.

sfat :

Punem un varf de lingurita cu sare si 2-3 linguriete cu ulei de masline in apa.Asa pastele nu se vor mai lipi.La fel putem proceda si la orez.

Fierbem pastele comform timpului scris pe pachet.In cazul de fata 7 minute.

Punem intr-o tigaie uleiul la incins.Tocam sau zrobim cu cutitul cateii de usturoi si ii punem un pic in ulei .Nu mai mult de un minut,apoi punem rosile tocate ,condimentam cu sare,piper si oregano sau busuioc.Dupa gustul fiecaruia si parmezan.

O mancare usoara care poate fi servita ca antreu,pranz sau cina.

Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise