Pepene exotic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ca aperitiv:1pepene mare
  • 1 avocado
  • 2 lamai verzi
  • 2 linguri de susan
  • 2fire de ceapa verde;Ca desert:1pepene mare
  • 1 avocado
  • 2linguri susan
  • 2linguri miere 1 mar
  • 1kiwi
  • 1para
  • sucul de la o lamaie;

Mod de preparare

Ca aperitiv:se amesteca continutul unui pepene , pe care l-am taiat in cubulete cu un avocado , de asemenea taiat cubulete, sucul celor 2 lamai verzi, 2 linguri de susan si ceapa verde taiata marunt. Ca desert:Se amesteca continutul pepenelui cu avocado, ambele taiate cubulete, se adauga 2linguri de susan, 2 linguri de miere si sucul de la o lamaie, Se incorporeaza marul , para si kiwi, toate taiate cubulete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise