Pepene

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (penrrrtru 4 persoane):2 pepeni nu prea mari
  • 1 lingura de vin alb sec
  • piper verde si rosu
  • condimente (amestec din 5 condimente din magazinele cu profil asiatic)

Mod de preparare

Se spala pepenii, se taie in doua, se scot semintele si se scoate continutul celor 2 pepeni, se taie cubulete si se pune inapoi in pepeni. Se stropesc cu vin ,cu piper colorat zdrobit , nu macinat si cu amestecul de condimenre. Daca nu gasiti in magazin , va sugerez sa vi-l faceti singure .Amestecati 2 lingurite anasoo cu 1lingurita scortisoara, 1 lingurita piper negru, 2 lingurite de chimen. toate se macina impreuna . Ce ramane de la acest preparat , puneti intr-un borcan cu filet si se pastreaza chiar si un an de zile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise