Pepene

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (penrrrtru 4 persoane):2 pepeni nu prea mari
  • 1 lingura de vin alb sec
  • piper verde si rosu
  • condimente (amestec din 5 condimente din magazinele cu profil asiatic)

Mod de preparare

Se spala pepenii, se taie in doua, se scot semintele si se scoate continutul celor 2 pepeni, se taie cubulete si se pune inapoi in pepeni. Se stropesc cu vin ,cu piper colorat zdrobit , nu macinat si cu amestecul de condimenre. Daca nu gasiti in magazin , va sugerez sa vi-l faceti singure .Amestecati 2 lingurite anasoo cu 1lingurita scortisoara, 1 lingurita piper negru, 2 lingurite de chimen. toate se macina impreuna . Ce ramane de la acest preparat , puneti intr-un borcan cu filet si se pastreaza chiar si un an de zile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise