Peperone a la marinarra

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi colorati (portocaliu
  • galben
  • rosu)
  • putin ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • rosii din bulion
  • sare si piper

Mod de preparare

Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute.

Cu acest sos se umplu ardeii si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise