Pere cu crema de iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pere coapte (circa 250 gr)
  • 200 gr iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 gr gelatina.

Mod de preparare

Se bate iaurtul cu zaharul pana este ca o crema, se adauga cacaoa cernuta, gelatina inmuiata in apa rece si dizolvata in putina apa fierbinte, se omogenizeaza adaugand si coaja de lamaie. Se tine la frigider 30 minute.

Perele se taie jumatati,se curata de coaja si de samburi, pe fiecare se imparte crema de iaurt

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise