Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pere
  • 1 l vin
  • 4 stelute de anason
  • 3 bete de scortisoara
  • 3 pastai de cardamom
  • 1 pastaie de vanilie
  • 5 linguri de miere
  • Inghetata de vanilie pentru servire

Mod de preparare

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din pastaia de vanilie.

Se lasa la fiert la foc mic circa 40 de minute.

Se scot apoi perele si se lasa sa scada vinul pana ajunge la consistenta unui sos.

Se servesc perele alaturi de inghetata de vanilie stropite cu sosul de vin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise