perisoare cu verdeata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • paine alba
  • ceapa
  • oua
  • smantana
  • ulei
  • sos brun
  • vin alb
  • tarhon si patrunjel verde
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare , oua , patrunjel si marar tocat marunt. Compozitia se imparte in bucati , care se rotunjesc si se trec prin restul de marar si patrunjel tocat marunt.

Perisoarele astfel obtinute se introduc in sosul brun si se fierb la foc moderat cca 30 min.

In timpul fierberii se adauga apa fiarta. Spre sfarsit se mai adauga vinul , tarhonul, mararul si patrunjelul taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise