Perisoare pe rondele de castravete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • o lingura capere
  • 500 gr carne tocata mixta
  • 2 lingurite boia
  • sare
  • piper
  • 150 gr smintina
  • un castravete lung
  • verdeata(patrunjel
  • marar
  • busuioc)

Mod de preparare

Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei.

Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper.

Smintina se amesteca cu verdeata tocata.

Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise