Se curata pestele, se portioneaza , se condimenteaza cu sare si putina vegeta, se aseaza frumos in tava, se pune putin ulei, otetul si se acopera cu apa.Se pune folie de aluminiu peste tava se baga la cuptor la foc moderat spre mic aproximativ 2 ore, apoi se da folia jos si se lasa la cuptor pana scade toata apa cu otetul. Se dizolva putin zahar (dupa cum va place 1-2 lingurite) cu apa si pasta de tomate se da un clocot si se rastoarna peste peste, se mai da la cuptor 5-10 minute. Este delicios si este indicat ca mod de preparare la pestii cu multe oase, deoarece datorita otetului nu va mai ramane niciunul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise