Peste la cuptor cu rosii si vin alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • Ulei masline
  • 2 conserve rosii tocate
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 linguri capere
  • 1 mana masline
  • 8 fileuri de peste alb fara piele

Mod de preparare

Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute. Se adauga capere si masline.

Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute pana se patrunde.

Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise