Peste Marinat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Macrou
  • Morcovi, ceapa, cartofi, piper boabe, sare, otet, foi de dafin

Mod de preparare

Morcovii taiati rondele se pun apa cu sare si se fierb pe jumatate. Dupa care se pun cartofii rondele, care se lasa si ei sa fiarba pe jumatate, ceapa taiata julien se fierbe pe jumatate.

Pestele taiat bucati se pune peste legume. Apa trebuie sa acopere pestele trei sferturi.

Se pune otet dupa gust, dupa ce fierb legumele. Se mai pune piper, sare,foi dafin si se lasa la foc mic 10 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise