Peste pentru revelion

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. Se lasa la racit si se dau prin razatoare.Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele. Se adauga 3-4 linguri de maioneza.Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza. Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise