piept de curcan in aspic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de curcan
  • 300 picior de curcan
  • 600 g aspic
  • 3 oua
  • 3 castraveciori
  • 3 gogosari

Mod de preparare

Carnea se spala, se frige si se desprinde de pe oase, se taie in felii subtiri, se aseaza pe platou: feliile de piept, feliile de picior, felii de ou fiert tare, felii de castravete, gogosar.

3/4 din cantitatea de aspic se incalzeste si se toarna peste compozitia din platou, marginea platoului se orneaza cu aspic taiat in cubulete, patrunjel, rondele de castravete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise