Piept de pasare pe pat de pateu in aspic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1L aspic
  • 1 cutie de pateu de ficat
  • 1 piept de pasare dezosat
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare

Aspicul se poate obtine din supa de pasare, limpede, cu putina sare, cateva picaturi de otet si gelatina.Fierbem pieptul de pasare, il saram , piperam si il taiem in bucatele cu aspect comercial. Asezam aceste bucatele in forme, ( eu folosesc peturi de plastic de 1/2 L, pentru a le copia forma fundului ). Peste punem bucati geometrice ,obtinute prin portionarea pateului cu un cutit imersat in margarina calda.Turnam aspicul si dam la rece, la frigider. Cand aspicul s-a prins, rasturnam continutul din forme pe un platou, le ornam cu frunze de patrunjel si gata, POFTA BUNA !!!! CUGETARE : Importanta fara merit obtine consideratia fara stima. ( N. CHAMFORT )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise