piept de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un piept de pui fara os ; o punga cu fulgi de porumb;sare;piper;ulei

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii sutiri; sare, piper dupa gust; fulgi de porumb ii presam in mana pt. a-i marunti, (nici prea marunt), presam piptul de pui in fulgi pt. ca acestia sa se imprime bine in carne, dupa care il prajim in ulei, in loc de piept de pui se poate folosi file de peste. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise