Piept de pui cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise