Piept de pui cu smantana si hrean

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-1,5 kg. piept de pui
  • 2 cepe
  • 400 g. smantana
  • o legatura radacina de hrean
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea.

Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici.

Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smanatana, se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise