Piept de pui pane facut de fetita mea

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui taiat felii vreo 2-3,
  • faina alba,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 oua,
  • ulei pentru prajit,
  • si.......o fetita de 7 ani foarte harnicuta.

Mod de preparare

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin faina si apoi ou batut. Apoi se prajeste. Prajirea am facut-o eu normal. Pe fetita o tin departe de aragaz. Am servit alaturi de o salata de rosii si ceapa facuta tot de fetita mea

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise