Piept de pui surpriza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • doua felii sunca presata
  • doua felii muschi de porc
  • doua felii cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • doua felii costita sau slanina afumata
  • sare, condimente
  • 1 ou
  • faina
  • susan
  • mac

Mod de preparare

Despici pieptul de pui, formand un buzunar pe care il umplii cu cate o felie din fiecare ingredient pregatit si usturoi pisat.Condimentezi.Invelesti fiecare bucata in folie de aluminiu, asezi in tava, dai la cuptorul incins pentru o jumatate de ora. Intre tump intorci fiecare bucata pe cealalta parte.

Scoti folia, lasi sa se raceasca, scoti scobitorile, treci prin faina, ou batut cu sare, piper,o lingura ulei, apoi treci prin susan pe o parte si mac pe cealalta parte.Servesti ca friptura cu garnitura de cartofi pai si salata, sau:

Faci o bucata numi cu mac, cealalta numai cu susan, Atentie, schimbi uleiul sa nu se amestece susanul cu macul. Servesti la aperitiv, felii alternative (una cu mac, alta cu susan)Atentie,doar sa se rumeneasca, sa nu se arda,altfel e amar

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise