Piersici la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piersici
  • -20g zahar
  • -20g cacao
  • -40g ciocolata amara rasa
  • -1 galbenus
  • 40 g amaretti(sau biscuiti) faramitati
  • -rom sau coniac
  • -1 pahar vin alb

Mod de preparare

Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura.

 

Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, un asa-zis sambure de crema. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se va turna un pahar de vin alb.

Se introduc la cuptor la 180 grade timp de 15 minute. Se pot servi cu frisca batuta.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise