Piftele surpriza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui
  • 2 oua
  • 2-3 felii costita
  • o ceapa calita
  • 2 felii paine
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • oua de preplita
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui usturoiul si costita se dau pe masina, se adauga painea muiata in lapte, ceapa si ouale, se condimenteaza.

Se modeleaza bile in care se introduce cate un ou de prepelita, se prajesc in ulei incins, se lasa la scurs pe prosop din hartie.

Se servesc la aperitiv, intregi sau taiate in jumatate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise