Piftelute cu maioneza si ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 300g costita
  • o ceapa calita
  • 2-3 felii de paine muiata in apa sau in lapte
  • 2 oua
  • o lingura pesmet
  • sare,piper, nucsoara,ienibahar
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg ceapa
  • Baitzul:
  • o parte otet
  • 3 parti apa
  • sare,piper, ienibahar,foaie de dafin
  • Maioneza:
  • 2 galbenusuri fierte
  • un galbenus crud
  • 300 ml ulei
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.

Strecor ceapa. Dupa ce s-au racit piftelutele si ceapa,le incorporez cu maioneza obtinuta din galbenusuri, ulei si zeama de lamaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise