Piftelute marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec de porc si vitel)
  • 2 ceapa calita
  • 2 felii paine muiate in apa sau lapte
  • 3 oua
  • condimente (sare, piper mcinat, ienibahar macinat,cimbru)
  • 1 kg ceapa
  • boabe de piper, ienibahr, foaie de dafin, sare
  • otet
  • 1/2 kg maioneza
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...

Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.

Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.

Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)

Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.

Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise