Pestele curatat, bine spalat, transat in bucati potrivit de mari se asaza in vas, se acopera cu apa(trebuie ca apa sa depaseasca pestele cu 2 degete). Se da la foc mic, se ia spuma, dupa care se adauga legumele, 2 catei de usturoi, piper boabe, dafin. Se lasa la fiert la foc foarte mic pana scade apa. Se verifica pe o farfurioara daca se incheaga. Cand carnea e fiarta, se separa de supa,se asaza pe platou dand forma de peste. Zeama racita se limbezeste prin tifon ca sa nu ramana grasime,se condimenteaza cu sare, piper, mujdei de usturoi, dupa gust, se strecoara si se toarna peste carne. Se poate orna cu felii de morcov si patrunjel verde.Se serveste cu mamaliguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise