Piftie rapida

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasoale de porc
  • 2 morcovi
  • carne de porc macra
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 capatana jumatate de usturoi.

Mod de preparare

Rasoalele se tin 2 zile cu sare la frigider. Se oparesc rasoalele inainte de fierbere, apoi se spala bine si se pun la fiert in apa suficienta, odata cu carnea de porc, morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si se fierb pana cade carnea de pe ele. Dupa ce a cazut carnea, se pune usturoiul pisat (cu 20 min. inainte de final). Se pune 1 lingura de sare cand fierb rasoalele. Spuma se strange continuu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise