PILAF CU LEGUME

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa
  • Morcovi
  • Pastarnac
  • Telina
  • Ardei grasi
  • Dovlecei
  • Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez
  • 200 g - 300 g ulei
  • sare,piper si alte condimente
  • Patrunjel verde tocat marunt
  • Cine doreste poate adauga spre sfarsit rosii sau pasta de tomate si atunci va iesi orez sarbesc.

Mod de preparare

Se spala,se taie ceapa si se inabusa in ulei.Se adauga apa calda si legumele taiate marunt.Se adauga orezul(la o cantitate de orez,3 cantitati de apa).

Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se potriveste de sare si piper,punandu-se verdeata tocata marunt.

Se poate servi si cu carne sau prepara cu carne prajita sau fiarta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise