pilaf cu maruntaie de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pipote si inimi de pui
  • ficat de pui
  • morcovi
  • ceapa
  • telina radacina
  • orez
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.

Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de la pui) si apoi se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului .Maruntaiele de pui se asaza peste pilaf si se introduc la cuptor 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise