Pilaf cu morcov si soia.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 grame orez(1 ceasca de cafea)----180 grame de soia granule fiarta---1 morcov dat pe razuitoare---1 cub de knorr de legume---citeva firicele de patrunjel---sare si piper---3 linguri ulei de masline-- 1 catel de usturoi---4 cesti de cafea cu apa.

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem orezul spalat,morcovul razuit ,cubul knorr,catelul de usturoi curatat de pielita,citeva firicele de patrunjel ,uleiul si apa.Punem la foc mediu timp de 15 minute si nu invirtim deloc.Trecut acest timp adaugam granulele de soia fierte, sare piper si invirtim incontinuu inca 3-4 minute .Servim.Optional presaram cu patrunjel tocat si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise