Pilaf cu vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • 2 cepe
  • 4-5 rosii potrivite
  • 1 ardei si un gogosar
  • 1 ardei iute
  • o lagatura de telina
  • o legatura de patrunjel
  • 2 cani orez cu bobul rotund
  • zahar
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se curata vinetele si se lasa cite o suvita, se taie rondele, apoi se lasa la scurs 1/2 ora, se taie ceapa si ardeii grasi si se inabuse in ulei, se pun rosile apoi vinetele. Adaugati 2 cani de apa. Lasati sa fiarba cu capac, apoi, dupa ce a fiert, se pune orezul si delikatul si telina si la sfirsit patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise