Pilaf de orez de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca orez
  • 4 cesti apa
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare, piper, foaie de dafin, cimbru

Mod de preparare

Spal orezul, il fierb cu apa,sare si o foaie de dafin. Calesc ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, ardeiul taiat cubulete.Incorporez cu orezul fiert, condimentez, adaug pasta de tomate. Calesc impreuna 5 minute. Presar patrunjel verde. Servim cu muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise