pilaf din carne de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de curcan
  • ulei
  • ceapa
  • morcovi
  • orez
  • telina radacina
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa cu sare ,se spumeaza si se adauga morcovii, ceapa si telina. Cand sunt fierte bucatile de carne se scot separat intr-un vas cu putina supa,iar supa rezultata se strecoara.

Orezul se inabusa in ulei , se adauga o cantitate dubla de supa , sare si se fierbe la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise