pilaf exotic cu fructe de mare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • midii
  • creveti roz
  • languste
  • orez cu bobul lung
  • ceapa
  • usturoi
  • stafide
  • ananas
  • lamaie verde
  • pudra de nuca
  • unt
  • ulei
  • boia
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pun la calit ceapa si usturoiul in unt amestecat cu ulei ,la foc mic. Se adauga orezul si se amesteca , apoi se toarna zeama de la midii si 700 ml de apa fiarta. Se incorporeaza apoi stafidele , boia,sare si piper. Se lasa la foc potrivit 20 min apoi se adauga langustele ,

crevetii si ananasul. Se mai fierbe totul 10 min apoi se ia vasul de pe foc.

Cu 2-3 min inainte sa fie gata, se adauga si midiile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise