pilaf oriental cu carne de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • unt
  • rosii
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • orez
  • vin alb
  • supa de oase
  • usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se inabusa impreuna cu ceapa si ardeiul gras in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga pasta de tomate , usturoi, sare, piper, cimbru, supa de oase si se mai fierb 40 min.

La sfarsit se adauga vin.

Orezul se inabusa in unt , se adauga carnea si sosul , felii de rosii si se continua fierberea in cuptor cca 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise