Piramida surpriza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida
  • unt
  • lamaie
  • sare
  • mustar
  • patrunjel
  • gogosari rosii
  • marar
  • masline

Mod de preparare

Conopida se asaza pe in platou, cu rozete in sus, suprapuse in forma de piramida. Se prepara un sos din 50 ml de unt topit, sucul de lamaie, o lingura de apa calduta, sare si marar tocat marunt; cu acest sos se stropeste conopida.

Maioneza se pune intr-un cornet cu varful in forma de stea si se onrneeaza linii ondulate peste piramida, de la varf spre baza. Apoi se orneaza cu felii de masline si gogosari rosii. Deasupra se decoreaza cu marar si patrunjel tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise