Pirjoale din carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui fara piele si oase
  • 2-3 linguri smintina
  • 100g unt
  • miezul de la 3 felii de piine
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare piper
  • Se curata bine oasele de la pui,se spala si se usuca

Mod de preparare

Carnea se toaca si se amesteca cu piinea,untul,smintina,sare si piper .

Se da putin la mixer ca sa devina ca o pasta.

Se fac pirjoale lungi care se dau prin ou si pesmet,in fiecare pirjoala se infinge la un capat un os si se prajesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise