Piscoturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 200 g lapte,
  • 300 g ulei,
  • 1 kg zahar tos,
  • 10 oua,
  • 200-250 g faina,
  • 2 linguri de bicarbonat sau 2 linguri de amoniac stinse cu zeama de lamaie,
  • arome.

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un lighean cu zaharul si se freaca spuma. Se adauga treptat: aromele, bicarbonatul si uleiul. Apoi se pune laptele, se amesteca si se lasa la rece pana a doua zi.

A doua zi se pune faina cat cuprinde, pentru a obtine un aluat care sa se poata modela, se fac piscoturile apoi se dau la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise