Pita cu ghiveci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 2 conserve ghiveci de legume (400 ml fiecare)
  • 4 chifle pita
  • 200 gr branza de oaie
  • 1 legatura ceapa verde

Mod de preparare

1. Cuptorul se incinge la 1700 Celsius. Uleiul se incinge intr-o cratita si se da in fiert ghiveciul.

2. Se dau chiflele la cuptor cca. 10 min. pana ce devin crocante. Se cresteaza in doua, ca pentru sandvis.

3. Se adauga in cratita cuburi de branza si se incalzesc putin. Se umplu chiftelele cu aceasta compozitie, Se presara deasupra rondele de ceapa verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise