piure cu fructe.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar dulce
  • - 1 morcov
  • - 1 portocala
  • - 1 lingura de cereale/fulgi de ovaz
  • - 1 lingurita unt
  • - 150 ml zeama de morcovi

Mod de preparare

Se cojesc marul si portocala, se indeparteaza semintele si se taie bucati mici. Se spala si se taie marunt morcovul.

Legumele si fructele, impreuna cu fulgii de ovaz, untul si zeama de morcovi se lasa la foc potrivit intr-o oala, la fiert, aproximativ 5 min. Se paseaza apoi cu ajutorul unui mixer si se subtiaza in functie de consistenta dorita, cu apa (plata sau fiarta si racita).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise