piure de cartofi cu inimioare crenvursti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 1/2 cana lapte
  • 3 linguri unt/margarina
  • Cascaval ras
  • 6 crenvursti
  • Castraveti

Mod de preparare

Curatam , spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s au fiert ii scurgem de zeama ( dar pastrati zeama in caz ca mai avem nevoie) si ii pasam cu telul. Adaugam lapte si margarina si amestecam. Adaugam cascavalul ras si amestecam. Spalam bine crenvurstii si ii taiem pe lung. La un capat pun scobitoare ca sa tina forma de inimioara. Prajim crenvurstii si servim cu piure si castraveti

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise