Piure de dovlecei cu avocado şi mentă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 avocado
  • 1 ceapă
  • 8 frunze de mentă
  • 1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare

Curăţă şi taie fin ceapa, apoi căleşte-o 5 minute în ulei.

În acest timp, curăţă dovleceii şi îi taie în felii subţiri. Adaugă-i la ceapă şi mai căleşte câteva minute.

Acoperă şi lasă să se facă încet până se moaie dovleceii. Stinge focul, adaugă avocado si menta si mixează.

Serveşte rece, a doua zi, dupa ce a stat la frigider în pahare peste care pui un cub de gheaţă.

Daca nu-ţi place menta, pune mărar!

E o reţeta uşoară de vară.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise