Piureu de pepene cu struguri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g pepene verde
  • 1/2 pepene galben
  • 100g struguri albi fara samburi
  • sucul unei lamai
  • 2 linguri miere fluida
  • menta

Mod de preparare

Se curata de samburi pepenele galben si se scot cu instrumentul de portionat inghetata 4 bile de pulpa ptr. ornat.Restul de pulpa de pepene galben se taie cuburi,la fel ca pulpa de pepene verde.

Se paseaza cuburile de pepene cu boabele de struguri si se strecoara;se da la rece piureul pana in momentul srvirii.

La piureul de pepene se adauga suc de lamaie si miere si se repartizeaza in 4 pahare tinute la rece in congelator.

Fiecare bila de pepene galben se infinge pe o tepusa de lemn,asa ca o frigaruie.

Paharele de piure se decoreaza cu frigaruile de pepene galben si frunze de menta,si se servesc imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise