Piureu de pepene cu struguri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g pepene verde
  • 1/2 pepene galben
  • 100g struguri albi fara samburi
  • sucul unei lamai
  • 2 linguri miere fluida
  • menta

Mod de preparare

Se curata de samburi pepenele galben si se scot cu instrumentul de portionat inghetata 4 bile de pulpa ptr. ornat.Restul de pulpa de pepene galben se taie cuburi,la fel ca pulpa de pepene verde.

Se paseaza cuburile de pepene cu boabele de struguri si se strecoara;se da la rece piureul pana in momentul srvirii.

La piureul de pepene se adauga suc de lamaie si miere si se repartizeaza in 4 pahare tinute la rece in congelator.

Fiecare bila de pepene galben se infinge pe o tepusa de lemn,asa ca o frigaruie.

Paharele de piure se decoreaza cu frigaruile de pepene galben si frunze de menta,si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise