Pizza aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de margarina
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • 100 g sunca
  • 100 g branza telemea
  • o cutie de ciuperci
  • 2 rosii
  • suc sau pasta de rosii

Mod de preparare

Se topeste margarina la foc mic, apoi se ia de pe foc si se incorporeaza faina, amestecand usor pana se formeaza o pasta nu prea groasa, in care se adauga ouale intregi. Se taie cubulete sunca, branza, si ciupercile, apoi se adauga in compozitie. Se unge o forma (tava de prajitura) cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza in forma compozitia si se orneaza cu rosii taiate felii subtiri. Se lasa la cuptor, la foc mediu, pentru jumatate de ora, apoi se toarna peste pizza suc de rosii, dupa care se mai lasa 15 minute. Este buna cand e rece. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise