pizza cenusaresei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g salam (ce va place, poate fi si carne)
  • 100 g cascaval
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • 1 lingura bulion
  • piper
  • busuioc
  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1 ou
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

Aluatul:

Se dizolva drojdia in cana de apa + zaharul.

Se toarna in faina, se adauga si oul, se amesteca, trebuie sa rezulte un aluat mai tare, daca este nevoie, mai puneti faina. Se framinta si se bate de masa ca sa devina elastic.

Se lasa la crescut cam 30 min, se intinde cu sucitorul o foaie de 1 cm, se pot pune legumele si carnurile pe care le doriti, tot ce va place, cum va place. Deasupra se pun rosii si cascavalul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise