Pizza de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 linguri apa
  • 15 linguri ulei
  • 1/2 pachetelde 25gr drojdie
  • 300-500 grame faina
  • 2 lingurite sare
  • 1 morcov mai mare
  • 1 ardei gras verde sau rosu
  • 1 curie conserva ciuperci
  • 200 grame porumb
  • 200 grame masline
  • 3 rosii
  • 1 ceapa optional

Mod de preparare

Intr-un lighean am pus apa calduta,ulei,drojdia,sarea,le-am amestecat am pus faina amestecind pina devine o coca buna de intins foaie,am lasat-o la crescut 30 minute.

Am curatat morcovul am dat prin razatoarea mica,am taia ardeiul feliute,ciupercile bucatele si maslinele la fel,rosile si ceapa felii rotunde.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat-o cu putina faina apoi am luat coca si am intinso cu un pahar mai lung atat cat este tava de mare,punem morvul,ardeiul,ciupercile,maslinele,porumbul,ceapa,apoi rosile,optional putem pune marar verde,o bagam la cuptor 40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise