Pizza de post

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • o ceasa faina de grau
  • 50 mlapa
  • 3 linguri ulei
  • Maiaua:
  • un plic drojdie
  • o lingura faina
  • o lingurita zahar
  • o lingura apa
  • sare, piper
  • Ingrediente:
  • 200 g ciuperci de padure
  • o jumatate cutie de porumb
  • cateva batoane ardel rosu
  • cateva rondele kapia verde
  • 5-6 masline mari
  • un castravete murat
  • pasta de rosii
  • sos iute

Mod de preparare

Fac o maia din drojdie,faina,zahar si apa. Las sa creasca la cald 10 minute. Pregatesc ingredientele pentru blat, adaug maiaua, framant 10 minute.Las sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul.Ciupercile le fierb, le dau pe robot sau pe masina de carne.

Pregatesc ingredientele. Feliez ardeii, castravetele,maslinele. Asez coca in tava unsa cu ulei. Intind un strat de pasta iute amestecata pasta de rosii,presar ingredientele, dau la cuptor pana e rumenita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise