Pizza de post

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • - 1/2 pahar apa minerala
  • - 1/2 pahar ulei
  • - 1/2 pachet praf de copt
  • - faina cat cuprinde astfel incat coca sa fie moale(nu e nevoie sa framanti e suficient cat se leaga cu lingura de lemn)
  • - sare
  • Compozitia:
  • - 500g ciuperci
  • - 2 cepe
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - o cutie boabe de porumb
  • - fasii de gogosar murat in otet
  • - ardel proaspat daca avem la indemana
  • - masline verzi si masline negre fara samburi
  • - suc de rosii
  • - margarina pentru uns tava
  • - condimente

Mod de preparare

Se obtine un aluat moale care se intinde cu lingura in tava rotunda, unsa cu margarina, tapetata cu faina. Se caleste ceapa in uleiul de masline, se adauga ciupercile care se calesc pana devin moi; se condimenteaza dupa gust, se asaza pe blat, peste care se presara porumbul, maslinele si fasiile de gogosar. Se stropeste cu suc de rosii si se da la cuptorul (incins in prealabil) pentru o jumatare de ora.

Servim cat e alda

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise